ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2013 Witajcie, szukam (najlepiej webaplikacji) jakiegoś narzędzia który usprawniłby zarządzanie biznesem, tj. bilans, wydatki/przychody, jakas baza klientów, produkty na stanie itp. Nie ma to być jakieś czyste e-commerce typu prestashop tylko po prostu aplikacja do której ręcznie będzie się wpisywać dane. Znacie może coś takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2013 wfirma.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2013 Wolałbym coś opensource'owego, bo jak by mi czegoś brakowało to sam sobie mogę dopisać, no i to ze dane leżą u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 Czyli taki CRM? Sugar, vTiger Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 Hostbill? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 Coś tego typu jak vTiger, tylko znalazło by się może coś open source'owego? Jak wspomniałem nie musi być to super zaawansowana aplikacja, jak czegoś będzie jej brakować to zawsze mogę samemu to dopisać. Hostbill to raczej coś do zarządzania sklepem internetowym (dokładniej z usługami hostingowymi), a mnie bardziej chodziło o coś co pomoże kontrolować biznes, a nie zarządzać sprzedażą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 https://www.vtiger.com/open-source/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach