jensej 2 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2013 Witam, kupię styl wordpress pod blog,magazyn. GG: 8474856 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2013 http://themeforest.net/category/wordpress/blog-magazine kup se... bo chyba nie liczyleś na unikalny za takie psie pieniądze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2013 Pod WP nawet na TF nie znajdzie przy tym budżeciku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2013 wiem ile kosztują unikaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 Od gimbazy chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy299 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 (edytowany) po co ci unikat kupujesz sobie ten szablon http://themeforest.net/item/newspaper/5489609 szablon jest multi funkcjonalny możesz zrobisz wszystko na nim. Dowolny układ strony głównej 1001 opcji ! polecam Edytowano Listopad 3, 2013 przez regdos Usunięty ref link (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2013 po co ci unikat kupujesz sobie ten szablon http://themeforest.net/item/newspaper/5489609?ref=kaczy29 szablon jest multi funkcjonalny możesz zrobisz wszystko na nim. Dowolny układ strony głównej 1001 opcji ! polecam A teraz spójrz na budżet autora postu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2013 tutaj bardziej chodziło o odkupienie jakiegoś stylu z tf. A nie o kupno unikatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2013 tutaj bardziej chodziło o odkupienie jakiegoś stylu z tf. A nie o kupno unikatu Ale szablonu z ThemeForest (czy jakiegokolwiek innego elementu) nie można sprzedać, bo kupujesz niezbywalną licencję na modyfikacje oraz używanie. To tak jakbyś sobie pobrał szablon z neta. Poza tym, Ty naiwny czy co? Ktoś kupuje szablon za $40 i myślisz, że odsprzeda Ci za 3-4 dyszki? No bez jaj. A teraz spójrz na budżet autora postu A teraz spójrz na post #3 w tym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy299 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2013 budżet budżetem jeżeli chce dobry szablon to musi zminić budżet na 45 usd ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2013 Ale szablonu z ThemeForest (czy jakiegokolwiek innego elementu) nie można sprzedać, bo kupujesz niezbywalną licencję na modyfikacje oraz używanie. To tak jakbyś sobie pobrał szablon z neta. Poza tym, Ty naiwny czy co? Ktoś kupuje szablon za $40 i myślisz, że odsprzeda Ci za 3-4 dyszki? No bez jaj. A teraz spójrz na post #3 w tym temacie no nie wiem jak Ty ale mi pare razy udało się trafić na okazję. Np kupując serwer dedykowany za 50% ceny. Także nie robie sobie jaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2013 no nie wiem jak Ty ale mi pare razy udało się trafić na okazję. Np kupując serwer dedykowany za 50% ceny. Także nie robie sobie jaj. Pomijając różnicę, której nie łapiesz: w dalszym ciągu jest to nielegalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2013 Pomijając różnicę, której nie łapiesz: w dalszym ciągu jest to nielegalne. Gościu a czego tutaj można nie załapać? Po prostu nie wiedziałem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy299 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2013 masz tutaj premium szablony całkowicie za darmo wystarczy się zarejestrować http://www.famethemes.com/themes/ 5 szablonów pod bloga magazyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dom 30 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2013 Kupno unikalnego szablonu wordpress, dostosowanego pod ciebie to koszt około 2000-4000 zł , nie kupisz tego za 50 zł. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach