Mondo90 4 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2013 (edytowany) Witam, pytanie generalnie tak jak w temacie dotyczy polecanej przez was sieci affilacyjnej. Siec powinna miec dobre reklamy głównie dla Polski oraz przyzwoita oferte dla Europy. Co do reklam typu popup / popunder ? Edytowano Październik 27, 2013 przez Mondo90 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2013 Świetne pytanie. Jeśli to możliwe, odpowiadajcie tutaj, a nie na priv, bo też bym chciał wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flopiec 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 Słyszałem, że Cash In Pills jest dobry, jednak sam nie korzystałem to nie wiem dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bułeczka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2013 Też słyszałem o tej firmie, jednak sam nie korzystałem. Byłem na pewnym szkoleniu gdzie koleś pokazywał, że 2500 zł na miesiąc na tym zarabia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tler 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2013 CIP ma dobry support i sam powoli coś w nim robię - mogę polecić mojego refa: link Najlepiej gdy ktoś ma pod ręką, lub sam potrafi, osobę z dobrym obcym językiem, to można działać zagranicą na chociażby popularnych serwisach zgodnych z promowanym produktem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach