Elektryk 2 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2013 Witam, mam taki problem od jakiegoś czasu przestał mi działać "msconfig" nie wiem dlaczego, ponieważ wszystko wcześniej było okey. Poradzicie mi państwo jak to naprawić? był bym wdzięczny. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2013 Wejdź do konsoli odzyskiwania (jak ją uruchomić jest tutaj: konsola odzyskiwania) Wpisz MAP ARC zapamiętaj pod, którą literą jest napęd CD (oznaczymy go jako X); Wpisz: expand x:\i386\msconfig.ex_ C:\Windows\System32\ Tutaj info jak odpalić konsolę: http://www.hotfix.pl/konsola-odzyskiwania-systemu-windows-xp-a12.htm x-cdrom, c- dysk systemowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2013 Plik powinien być w c:\WINDOWS\PCHEALTH\HELPCTR\Binaries\ Poza płytą instalacyjną możliwe, że masz jego kopię w c:WINDOWS\system32\dllcache\ (folder ukryty) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach