R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2013 Witajcie, mam do was takie pytanie czy w, „dzisiejszych czasach" duży wpływ ma na pozycjonowanie dopalanie linków przez SWL-e, oraz czy dopalanie dodanej strony w katalogach płatnych zdaje egzamin - jeśli tak to, jaki system wymiany linków jest obecnie najlepszy? Korzystam obecnie z LINKME, ale z tego, co zauważyłem bardzo dużo adresów po prostu nie działa a rzekomo w raporcie pisze, że link został umieszczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lament 22 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2013 Linkme na pewno nie ma dużego wpływu na pozycjonowanie, to samo mogę powiedzieć o płatnych katalogach (chociaż tutaj można delikatnie się skupić, ale tylko w celach dywersyfikacyjnych). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinwagielczyk 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2013 czyli rozumiem że nie warto w linkme w ogóle wchodzic prz pozycjonowaniu swojej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2013 Linkme już od dawna jest systemem przestarzałym i google bardzo lubi banować domeny z tego systemu. Za seopilota też już się zabrało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flopiec 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2013 Coś tam te SWLE dawają ale coraz mniej. Zamiast tego polecam inny sposób dopalania linków np. Backlinkindexer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach