kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2013 Witam, w nawiązaniu do tego tematu - szukam kogoś kto mi pomoże ogarnąć działanie whmcs i płatności - transferuj.pl. zainteresowanych zapraszam najlepiej na: seo.adeptpl(małpka)gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 25, 2013 Musisz nieco zwiększyć budżet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2013 Wydaje mi się, że 50 za h pracy dla programisty to odpowiednia kwota. Ale dodałem + gdyby ktoś miał inne wymagania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2013 Oczywiście mam na myśli wynagrodzenie 50 za godzinę, bo ja nie wiem ile komuś z tym zejdzie godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2013 klik toż mają na stronie moduł, wystarczy zapewne go pobraći przeczytać instrukcję ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2013 Dziś instalowałem najnowsze whmcs i te płatności i nie było żadnych problemów. Zapewne źle skonfigurowałeś zapoznaj się z tym co podesłał ionic.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach