pitreq 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2013 Witam, szukam hostingu, gdzie będę mógł zaparkować i hurtowo dodać kilkanaście domen coś taniego, obojętnie czy za granicą czy w PL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2013 Kilkanaście domen to nie tak dużo, u nas masz taką opcję (domyślnie wyłączona) możemy jednak włączyć to na życzenie. Nasz cennik odnowień znajdziesz tutaj: http://mzone-net.eu/index.php?d=domeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2013 Najtaniej wychodzi ovh z tego co mi się wydaje... Inne rozwiązanie - Biznes-Host.pl (masz full dostęp do domeny wraz z dostępem do kodu Auth) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pitreq 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2013 Mi chodzi o hosting a nie rejestrację domen Gdzie będę mógł podpiać pod hosting hurtowo kilkanaście domen a nie pojedynczo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2013 Myślałem, że szukasz panelu domen, aby je przenieść Chodzi Ci o serwer gdzie możesz mieć zaparkowane niezliczoną ilość domen, czy tak? Czy może o serwer gdzie tych kilkanaście domen dodasz za jednym kliknięciem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pitreq 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2013 o to : Czy może o serwer gdzie tych kilkanaście domen dodasz za jednym kliknięciem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2013 Zapraszam do Hekko.pl, w DirectAdmin jest taka opcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach