dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2013 Witam ja mam pytanie odnośnie mojego serwisu czy jest dobry i jak go dobrze rozkręcić i czy jest wgl sens iść dalej w tym kierunku co w nim poprawić itp proszę o szczere odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2013 Nikt nic nie podpowie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2013 Strona jak strona, ale ja mówię zdecydowane nie, bo piractwa nie lubię. A zarabiania na nim, to już w ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2013 Powiem tak a czy linkowanie jest legalne tak czy nie? Tu masz odpowiedź czy taka strona jest legalna. Po pierwsze pliki nie są trzymane na prywatnych serwerach podane są linki z serwisów które są jak najbardziej legalne. Po drugie takie strony jak megawarez.eu czy exsite.pl lub darkwarez.pl też posiadają linki z legalnych serwisów i też są nielegalne wątpie a po drugie przeczytaj regulamin stronki jest w niej wszystko zawarte. 2.POSTANOWIENIA OGÓLNE Dane pobierane przez Użytkowników nie są własnością serwisu i nie są magazynowane w Serwisie. Administracja nie ma możliwości ingerencji lub sprawdzenia zawartości danych pobieranych przez Użytkowników. 5. Odpowiedzialność Serwisu. Serwis nie przechowuje ani nie udostępnia żadnych plików na swoich serwerach. Jest tylko i wyłącznie pośrednikiem w transferze danych pomiędzy serwerami firm hostingowych a Użytkownikiem. Serwis nie ingeruje w treść plików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2013 A co to ma do rzeczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2013 A to że stronka jest w pełni legalna jak i sprzedaż więc nie wiem po co te teksty że to wszystko jest nielegalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2013 A to że stronka jest w pełni legalna jak i sprzedaż więc nie wiem po co te teksty że to wszystko jest nielegalne. Widzę, że problemy z czytaniem ze zrozumieniem masz, bo ja napisałem: Strona jak strona, ale ja mówię zdecydowane nie, bo piractwa nie lubię. A zarabiania na nim, to już w ogóle. A nie da się ukryć, że serwis na mirrorach dystrybucji linuksowych to nie zarabia. Teraz rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2013 Oczywiście, że serwis jest nielegalny ... myślisz, że jak jakieś bzdury w regulaminie umieścisz to one mają zastosowanie w świetle prawa ? haahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2013 Pokaż mi gdzie jest tak napisane i pokaż mi co prawo mówi na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Październik 26, 2013 Umieszczasz linki do plików na głównej - nie za mądre. To jest w tym wszystkim nielegalne, udostępniasz publicznie linki z nielegalnymi rzeczami. Do tego.. Mógłbyś chociaż adres strony w stopce zmienić i kilka innych rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insider 43 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2013 (edytowany) Poczytaj sobie ustawę z dnia 18 lipca 2002 r.o świadczeniu usług drogą elektroniczną, tu masz link:http://isap.sejm.gov.pl/DetailsServlet?id=WDU20021441204Dokładnie chodzi o tekst ujednolicony wyżej wspomnianej ustawy:http://isap.sejm.gov.pl/Download?id=WDU20021441204&type=3Interesuje Cię cały rozdział 3 dotyczący wyłączenia odpowiedzialności. Jeżeli Twoja działalność nie kwalifikuje się pod opisane w rozdziale 3 wyłączenia, to najlepiej skontaktuj się ze swoim prawnikiem w celu zaopiniowania, czy działasz zgodnie z prawem. Edytowano Październik 26, 2013 przez Insider (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2013 Dziękuje za wszystkie mądre wypowiedzi niedługo strona zostanie zablokowana Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach