MaTyyy 2 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) Witam, zainstalowałem wczoraj sobie statystyki MUNIN, zaskoczyła mnie zakładka CPU usage. Czy według Was wszystko jest ok? Edytowano Październik 20, 2013 przez MaTyyy (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2013 Jeśli mam namyśli to czy inni mają tak samo to tak, mogę potwierdzić że tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2013 Coś Ci na tym systemie delikatnie mieli (50-70% użycia "user"), ale jeśli chodzi Ci o duże żółte pole to jest to odpowiednik "Proces bezczynności systemu Windows", czyli wszystko na wykresie jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 20, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Idle_%28CPU%29 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaTyyy 2 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2013 @Misiek, to coś to serwer minecrafta więc nie dziwota Raczej chodziło mi o to, żółte coś Loady są w granicach 1,5-2.6 przy full serwerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2013 Cztery rdzenie, osiem wątków? No, to load 2.6 to jest nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach