SanKen 63 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2013 Witam poszukuje serwera VPS pod strone, ts. Nie wymagam dużych zasobów. procesor 1ghz pamiec max 512mb dysk: 5-10gb łacze stabilne i w miare możliwosci bez czestych padów najlepiej europa transferu max 500gb cena do 25zł Niestety byłem w OVH na VPS,ale niestety te VPS nie nadają się pod TS straszne skoki pingu i straty pakietów.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2013 Może biznes-host.pl albo hitme.net.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2013 (edytowany) Za 5USD (czyli ~15 złotych) miesięcznie możesz mieć serwer w Digital Ocean -- 512MB pamięci, dysk 20GB SSD, w Amsterdamie. Zarejestruj się z mojego linka i podaj kod DIVEIN10 przy podawaniu sposobu płatności, dostaniesz 10 dolarów na start, czyli de facto dwa miesiące gratis. Edytowano Październik 19, 2013 przez spindritf (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2013 Niestety hitme i biznes odpadają. spindritf, niestety kodu nie mogę wpisać gdy nie posiadam karty.... wolałbym płatność paypal.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2013 Wpłać $5 paypalem i poproś o uznanie kodu przez support. "Hey, I'm using paypal and don't know where to put the promo code. Could you, please, apply the code DIVEIN10 to my account? Thanks." Żaden problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2013 Jak TS to tylko lokalizacja Polska, nawet siedząc za granicą mam lepsze pingi do polskich operatorów niż do takiego OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2013 Witam, Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą VPS - najtaszy VPS spełni Pańskie oczekiwania. Serwery znajdują się w Poznaniu oraz są na szybkich dyskach SSD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2013 Niestety hitme i biznes odpadają. spindritf, niestety kodu nie mogę wpisać gdy nie posiadam karty.... wolałbym płatność paypal....Wpisujesz kod, na normalnej przeglądarce, chwilę pomieli i doda kasę. To jest dziwnie zrobione, ale sam dodałem kod bez karty. Po prostu chwilkę mieli i ogarnia, że wpisałeś kod. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2013 Dobra poradziłem sobie, napisałem do supportu... Dzięki, protestuje sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 19, 2013 Możesz przetestować hitme albo globalnetwork. Obie firmy mają dobre serwery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach