Westbam 64 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2013 Witam, Szukam skryptu lub możliwości (chyba że ktoś odpłatnie mogłby taki napisać) na pobieranie z Wrzuta.pl - CAŁEGO katalogu - nie bawiąc się pojedynczo plikami... Znacie taką możliwość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciejfilipian 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2013 Większość skryptów do pobierania tego typu portali działa na zasadzie wyciągania pliku wideo/audio z plików tymczasowych przeglądarki. Co do całych katalogów to nie spotkałem takiej aplikacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2013 Podajrze jeżeli w aplecie javy byś to zrobił to powinno działać. Widziałem gdzieś takie rozwiązanie poszukaj po tych stronkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Październik 20, 2013 http://forum.php.pl/lofiversion/index.php/t104187.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2013 To co pokazales to jest przestarzale i juz dawno nie dziala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Październik 20, 2013 Oups!Pierwsze lepsze co znalazłem po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach