Toledo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2006 Szukam kogos z duzym doswiadczeniem w obsludze serwerow. Jak do tej pory bez zadnych rezultatow. Juz jestem sklonny powiedziec ze chyba w Polsce nikogo takiego nie ma. Bo wszyscy z ktorymi mialem kontakt gdy dowiaduja sie ze to nie jest jeden serwer ze wszystkim - znikaja. Posiadam 3 serwery z Load balancing. System Linux. PHP, MySQL i oprogramowanie ZXTM firmy zeus. 4 dyski na kazdym serwerze RAID-0, 1 Ruch dzienny: 50GB, milion stron Poszukuje kogos do instalacji, konfiguracji, optymalizacji. Czy jest tutaj ktos (nejlepiej z Warszawy) kto bylby w stanie sprostac zadaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2006 Szukam kogos z duzym doswiadczeniem w obsludze serwerow. Jak do tej pory bez zadnych rezultatow. Juz jestem sklonny powiedziec ze chyba w Polsce nikogo takiego nie ma. Bo wszyscy z ktorymi mialem kontakt gdy dowiaduja sie ze to nie jest jeden serwer ze wszystkim - znikaja. Posiadam 3 serwery z Load balancing. System Linux. PHP, MySQL i oprogramowanie ZXTM firmy zeus. 4 dyski na kazdym serwerze RAID-0, 1 Ruch dzienny: 50GB, milion stron Poszukuje kogos do instalacji, konfiguracji, optymalizacji. Czy jest tutaj ktos (nejlepiej z Warszawy) kto bylby w stanie sprostac zadaniu? Zlec to profesjonalista z firm ktore zajmuja sie na codzien utrzymaniem tego typu rozwiazan. Nie jest ich w Polsce duzo ale kilka znajdziesz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toledo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2006 Wszystkie firmy z jakimi mialem kontakt zajmuja sie tylko wlasnym sprzetem w ich DC. A do tego u mnie na stronie sa tez zdjeca rozebranych pań - tego tez niektorzy sie boja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2006 Wszystkie firmy z jakimi mialem kontakt zajmuja sie tylko wlasnym sprzetem w ich DC. A do tego u mnie na stronie sa tez zdjeca rozebranych pań - tego tez niektorzy sie boja. Sa tacy co beda to swiadczyli takze na serwerach w innych serweroniach, jednak wiekszosc bedzie chciala aby serwerownia zapewniala odpowiednie warunki i uslugi wsparcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2006 Szukam kogos z duzym doswiadczeniem w obsludze serwerow. Jak do tej pory bez zadnych rezultatow. Juz jestem sklonny powiedziec ze chyba w Polsce nikogo takiego nie ma. Bo wszyscy z ktorymi mialem kontakt gdy dowiaduja sie ze to nie jest jeden serwer ze wszystkim - znikaja. loknij na tą firmę: http://www.serveradmin.pl ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jendrasik 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2006 osobiście nie polecam małe prawdopodobieństwo, że bedą to potrafili obsłużyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2006 osobiście nie polecam raczej podzielam to zdanie .. . Toledo pomysl o firmach zagranicznych typu rack911.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2006 Rack911 i ServerWizards jest dobre do prostych zadań dla typowych systemów operacyjnych z zestawem CPanel, Apache, yum, apt-get etc. Z tym co ma Toledo raczej sobie nie poradzą.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2006 sam nigdy nie dotykalem takich zestawien a ludzi w polsce obslugujacych to jest napewno nie wiele. Byc moze bedziesz musial wrocic do poprzedniej firmy administrujacej bo nastepna ciezko bedzie Ci znalezc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2006 sam nigdy nie dotykalem takich zestawien a ludzi w polsce obslugujacych to jest napewno nie wiele.Byc moze bedziesz musial wrocic do poprzedniej firmy administrujacej bo nastepna ciezko bedzie Ci znalezc. Moze jak autor watku poda budzet jakim dysponuje, bedzie mozna latwiej skierowac go do odpowiednij firmy. Zapewniam, ze jest ich w Polsce przynajmniej kilkadziesiat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mac 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2006 Szukam kogos z duzym doswiadczeniem w obsludze serwerow. Jak do tej pory bez zadnych rezultatow. Juz jestem sklonny powiedziec ze chyba w Polsce nikogo takiego nie ma. Bo wszyscy z ktorymi mialem kontakt gdy dowiaduja sie ze to nie jest jeden serwer ze wszystkim - znikaja. Sadze, ze to wynika z kwot ktore oferujesz w zamian za usluge i tu jest pies pogrzebany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toledo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2006 Wszyscy zapewne znaja program "Usterka" Odcinek w ktorym trzeba bylo naprawic telewizor. Przyszlo kilku "fachowcow" pogrzebali, pogrzebali namarnowali czasu, wzieli kase i nic nie naprawili. Jaki mam budzet? Taki jak wskazuje logika. Normalna stawke dla fachowca w dziedzinie . Jak jakis facet zaczyna od zadawania glupich pytan na ktore powinien znac odpowiedz to juz wiem ze z tego nic nie bedzie, albo jak wie mniej odemnie a ja wiem bardzo malo o serwerach to tez juz wiadomo co z tego bedzie. W tej branzy jest duzo osob chetnych wziazc pieniadze ale nie posiadaja doswiadczenia czy zdolnosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2006 Pytanko system linux jaka dystrybucja, load balancing jak jest ustawiony bo widziałem śmieszne takie "równoważenia" które polegały na rozłożeniu usług po serwerach, a nie na dzieleniu na podstawie obciążenia, gdzie maszyna stoi czy wymaga fizycznej obecności ( nie mieszkam w warszawie ) jak coś to prosze pytać na PW chętnie odpowiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DJ Bobo 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2006 napisz domnie na gg to sie dogdamy czaje te sprawy pozdrawiam moje gg to 5183390 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach