aidean 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2013 (edytowany) Witam. Mam jakiś dziwny problem z forum.. Forum stoi na silniku phpBB3 wcześniej na MyBB z którego przekonwertowałem baze danych i wszystko było wporządku.. ale przy instalacji jakiegokolwiek moda wyskakują mi dziwne błedy na forum - wgl nie pokazują mi się polskie znaki/nie mogę się zalogować itp. Wiecie może czym to może być spowodowane? jak temu zaradzić? czegokolwiek bym nie zainstalował zawsze te same błedy.. LINK : http://cs-pride.pl/ Edytowano Październik 16, 2013 przez aidean (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2013 (edytowany) Jak widać nie wszystko się poprawnie przekonwertowało: [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 554: include_once(./includes/auth/auth_mybb.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 554: include_once() [function.include]: Failed opening './includes/auth/auth_mybb.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') I teraz przy instalacji modów dopiero to widać. Edytowano Październik 16, 2013 przez robson345 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach