twierdzagier 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2013 www.polskagwiazda.plCzy podoba Ci się ta strona rozrywkowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2013 Nie, nie ma sensu. Pozdrawiam, Kacper Dmochowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2013 Nie, nie ma sensu. Pozdrawiam, Kacper Dmochowski Podobnie jak te co masz w podpisie, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twierdzagier 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2013 Bo zastanawiam się czy ludzie chcą kolejny serwis tego typu. Nie widziałem jeszcze takich zgadywanek. Ale nie wiem czy wrzuciać w to kase. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 15, 2013 Mylący adres - myślałem, że będzie coś jak pudelek.pl, a to kolejny szit-pseudo-demotywatory... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2013 (edytowany) "Mylący adres"? to może http://www.FapChat.pl Edytowano Październik 15, 2013 przez TheKrzysztofa (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 15, 2013 A co ma do tego fapchat? Mówię o tej polskiej gwieździe, heh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach