Daymo 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2013 Witam, muszę zrobić bezobsługowy stream z komputera,dokładniej z jednej kamery i puścić to na serwer dedykowany. Protokół najlepiej RTMP. Dokładniej mam problem z automatycznym wznawianiem połączenia, mianowicie jak zerwie połączenie internetowe to rozłącza stream, a jak wróci łączność z internetem to już nie połączy automatyczne, a mi zależy, żeby łączyło automatycznie. Macie jakieś rozwiązanie? Ogólnie nadaję przez xSplit, ale może zmienić program w miarę potrzeby. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomaszG 6 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2013 Witam, znaleźć program który obsługuje linię komend, zbudować prostego batcha z pętlą. Niestety Xsplit do tego się nie nadaje - od zeszłego roku tworzą obsługę z linii komend. W tym wypadku lepiej wypada Adobe Flash Media Player. Możesz spróbować również OBS. Oczywiście musisz pamiętać o wbudowaniu w odtwarzacz trybu autoconnect. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daymo 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2013 A są dostępne jakieś gotowe rozwiązania tego typu? Np. program który automatycznie wznowi nadawanie jeżeli będzie przerwa w dostępie do siec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limes 27 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2013 To zależy o jakiej kamerze mowa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daymo 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2013 Wszystko jest wysyłane przez komputer. Szczerze myślałem, że są tutaj lepsi znawcy, cóż nie zaszkodzi nigdy napisać. Rozwiązanie już sam znalazłem a więc dziękuję i dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2013 To napisz jeszcze jakie rozwiązanie, dla potomnych - coby ktoś potem nie zadawał tego samego pytania jeszcze raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach