giddy 3 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2013 Mam stronę z filmami online:Filmów w bazie: 347Seriali w bazie: 28 Strona ma już 4 miesiąc, ale przez pierwsze dwa praktycznie tylko ją udoskonalałem i dodawałem filmy / seriale.Aktualnie dosyć mocno staram się pozycjonować stornę. Dzięki czemu mam dzienny ruch ok. 1100 osób. (przez ostatni tydzień) wczoraj wbiło już 1800 osób i dziś zapowiada się powtórka... Strona strasznie gwałtownie idzie w górę jeśli chodzi o userów...Nie wiem czy mogę dawać adres, ale...http://filmyiseriale.biz/będzie łatwiej wycenić... Na ile oceniacie tą stronę? Bo prawdopodobnie będę chciał ją sprzedać. Statystyki nie są nabijane w żaden sposób. Jest to realny ruch z google + stali userzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2013 Streamowany warez? Hostujesz też same pliki czy tylko katalogujesz, co już ktoś wrzucił oraz embedujesz playera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2013 Za pieniądze bym nie wziął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach