drajvver 4 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2013 Witam.Szukam hostingu SQL (jak najtańszego, być może nawet ktoś za darmo się pokusi), chodzi o samą bazę, nic więcej, problem w tym, że raczej żaden shared nie umożliwia połączenia z bazą zdalnie, a to mi jest właśnie potrzebne. Jedna/dwie tabele, rozmiar bazy nie powinien nigdy przekroczyć ~10MB, jedyne czego wymagam to stabilności i jakichś backupów powiedzmy raz na 2-3 dni.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2013 że raczej żaden shared nie umożliwia połączenia z bazą zdalnie, Ee jest dużo takich ofert, u nas jest taka możliwość nawet w najtańszym pakiecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2013 Można u Was podłączyć się bezpośrednio do SQL, nie Przez phpmyadmin? Osobiście się nie spotkałem jeszcze z takim czymś a kilka hostów juz przerobiłem. Mam aplikacje w c# która wymaga połączenia z SQL, a do samego SQL szkoda mi kupować vps. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2013 Przetestuj i sprawdź, oferujemy 7dni bezpłatnego testu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2013 Zapraszam do skorzystania z oferty NetDC.pl: https://www.netdc.pl/serwery-www Dostęp do bazy danych z zewnątrz jest możliwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aidean 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2013 Ja dam Ci taka mozliwosc pisz gg 17512629 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2ap.pl 33 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2013 (edytowany) Witam Nasz hosting umożliwia zdalne logowanie do bazy danych MySQL po uprzednim dodaniu w naszym panelu autorskim hostów, z których ma być zezwolone połączenie. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą: http://www.2ap.pl/oferta.html . Kod rabatowy dający 15% zniżki na nowe konto: FORUM_WHT Edytowano Październik 17, 2013 przez 2ap.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2013 Każdy hosting z DirectAdminem, CPanelem zezwala na wpisywanie autoryzowanych hostów, adresów ip, z których dany użytkownik SQL może łączyć się do serwera. Standardowo wpisany zawsze jest 127.0.0.1/localhost. A więc dopisujesz po prostu adres IP z którego masz zamiar łączyć się z serwerem. Jeżeli jest IP jest zmienny dopisujesz wildcard "%" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Październik 18, 2013 @malu: oczywiście gdy firewall nie filtruje portu 3306 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2013 Hej, sprawdź naszą ofertę serwerów WWW na SSD . Najtańszy pakiet kosztuje tylko 5 PLN. Pełna kopia danych tworzona jest co 24h oraz można się połączyć zewnętrznie z bazą MySQL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 19, 2013 Jak chcesz to na testy mogę ci udostępnić. Mam oddzielnego VPSa pod bazy danych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach