kresrek 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2013 Witam potrzebuje dedyka od 16 do 32 gb.... W cenie >200zł brutto Wiem to mało ale w ovh za 150 zł (brutto) jest 24 gb... Więc takiych ofert szukam... A ta oferta jest niedostępna, tak jak teraz wszystkie w ovh :/ Potrzebuje dedyka na serwer MineCraft 200 Slot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2013 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kresrek 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2013 > (liczba) - Poniżej Chcę oferte poniżej 200 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2013 > (liczba) - Poniżej Tiaa http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_symboli_matematycznych#Wa.C5.BCne_dzia.C5.82ania_i_relacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2013 Temat do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kresrek 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2013 (edytowany) ===================================== A czy to tak istotne! Dobra pomyliłem się sory... Chce poniżej 200 zł Czemu do zamknięcia? Edytowano Październik 11, 2013 przez kresrek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2013 Bo "ovh" jest zamknięte więc nie ma sensu się bawić w takie oferty jednej firmy. Masz czas to poczekasz na taką cenę i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poozon 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2013 Oprócz 16-32 gb ramu jakie masz oczekiwania co do procka, hdd i pozostałych parametrów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach