R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2013 (edytowany) Aukcja allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=3619703067 Edytowano Październik 11, 2013 przez R@fi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2013 Nowy AP AirLive z n-ką i antenką oraz 2-letnią gwarancją kosztuje z wysyłką 111 zika. Tak tylko mówię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2013 Ile w koncu za niego? Najpierw widziałem tutaj 110, teraz juz tutaj 70 a na allegro 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2013 Tym ovisom potrafią padać radia z czasem użytkownia. Im dłużej chodzi, tym większe prawdopodobieństwo, że radio siądzie. Już troche tych modeli przerobiliśmy w sieci lata temu. Tak tylko mówie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2013 70 zł z wysyłką już ja tam na ten sprzęcik nie narzekałem a używałem go przez 8 lat do dnia wczorajszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2013 (edytowany) No właśnie. Nowy APek, z nowszą technologią, kompletny, z 2-letnią gwarancją kosztuje z wysyłką ledwie 41 zika więcej od Twojego 8-letniego, niekompletnego, przestarzałego (tutaj sobie dopowiedz co chciałem napisać). Ten (słowo ze zdania poprzedniego) jest wart w dniu dzisiejszym tyle, co plastik i pozostałe materiały, z których został zrobiony, czyli góra kilka-kilkanaście złotych.Przykład tego, co można kupić za 70 złotych: http://allegro.pl/router-bezprz-150mbps-tp-link-tl-wr740n-sklep-fva-i3604200477.html Jak mi powiesz, że Twój dziadek ma jakiekolwiek porównanie do tego TP-Linka, to zdechnę ze śmiechu. Edytowano Październik 11, 2013 przez d.v (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 11, 2013 U mnie taki śmiga i jest ok. Wcześniej jako klient teraz jako AP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2013 (edytowany) Przy kolejnej aukcji dam licytacje od 10 zł za ile dojdzie za tyle sprzedam propozycje cen możecie pisać Edytowano Październik 11, 2013 przez R@fi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2013 (edytowany) Przykład tego, co można kupić za 70 złotych: http://allegro.pl/router-bezprz-150mbps-tp-link-tl-wr740n-sklep-fva-i3604200477.html Jak mi powiesz, że Twój dziadek ma jakiekolwiek porównanie do tego TP-Linka, to zdechnę ze śmiechu. No to zdychaj. Dwa argumenty: 1) AirLive ma zewnętrzną wymienną antenę; 2) Nie trzeba w nim zmieniać softu, żeby działał jako Wireless Client Router. Ba! Pozwala nawet ustawić stockowo wireless mac Edytowano Październik 12, 2013 przez kafi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach