PZPN 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2006 Witam ! Wykonam pozycjonowanie w google. Cena zależy od trudności słówka. Oferty(prosze przesłać adres strony która ma być pozycjonowana, pod jakim słowkiem) i zapytania odnośnie portfolio na pw. pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2006 Ale myślę, że mógłbyś pokazać publicznie swoje dokonania w tej dziedzinie. Chętnie wszyscy zobaczą. Mnie np. to bardzo interesuje. A piszę o tym tutaj, ponieważ... nie dochodza do mnie PW (mowie powaznie!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZPN 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2006 jesli chodzi o pozycjonowanie, to zajmuje się nim już od 2 lat. Pozycjonowalem wile stron, m. in animowane-gify.pl, fcporto-poland.com, giery.pl to z takich ostanich. Daje zawsze gwarancje pierwszej 10 w google, pozycjonuje wszystkie frazy. Wrazie pytan prosze na PW, albo podawać w temacie namiary to napewno się zgłosze. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vct.pl Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2006 witam, proszę o kontakt GG: 4141489 lub web@[at]vct.pl czekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach