Qedro 1 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2013 Witam. Jak w temacie sprzedam VPS z biznes-host.pl pakiet VPS #2 Specyfikacja techniczna: Dysk twardy (HDD): 20480 MBPamięć (RAM): 1536 MBPamięć gwarantowana: 1024 MB Procesor: 3,0 GHz Bez limitu transferu Opłacony na prawie rok a dokładnie Data ważności: 30-09-2014 (Pozostało: 356.3 dni) Kontakt pw lub gg: 12096012 Realne allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2013 (edytowany) Mondryś Ty? chcesz za VPSa 200 zł - cena kupna takiego VPSa to 282 zł (50% rabatu) - jak masz 62,5 % rabatu - cena wynosi: 211,50 zł / rok Cena jest wiecej niż śmieszna... Jeśli ktoś by był zainteresowany ofertą tego Pana powyżej (VPS 2 w BH za 200 zł / rok) = sprzedam takie 2 i to za 180 zł każdy Pomyśl zanim coś napiszesz... Edytowano Październik 8, 2013 przez TeamPlay.com.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qedro 1 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2013 (edytowany) Cena jest do pewnej negocjacji. Poza tym vps jest przypisany do konta w którym już są zniżki 30% za każde doładowanie. Co daje nam 80% zniżek przy zakupie byle jakiego vps na rok. Dlatego cena delikatnie zawyżona. Znajdzie się zainteresowany to kupi, nie to nie. Wydaje mi się że to nie temat do wyrażania swoich opinii. Btw. pomyśl jak coś napiszesz, masz dział giełda i sobie twórz temat. Poza tym wcześniej ogłaszała się osoba z vps #1 z jeszcze bardziej zawyżoną ceną i poszło ;p Edytowano Październik 8, 2013 przez Qedro (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2013 Myślę że można by było poprosić Marka z tego forum (przeds. BH) o przeniesienie VPS'a na inne konto... Może się zgodzi ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qedro 1 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2013 Myślę że można by było poprosić Marka z tego forum (przeds. BH) o przeniesienie VPS'a na inne konto... Może się zgodzi ... No tez racja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2013 Nie ma z tym najmniejszego problemu - wystarczy mail na pomoc@biznes-host.pl i któryś z pracowników lub ja przeniose serwer na inne konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach