adifpll 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2013 Witam serdecznie otóż przymierzam się do kupna vps włąsnie z tej firmy lecz wujek google nic nie podpowiada czy ktoś korzystał z usług tej firmy? dziękuje oraz pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meyer 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2013 Ja kiedyś(rok temu) korzystałem z ich usług ponad pół roku, Vpsy stoją na slaskdatacenter.pl (logowalem sie przez hypervm.slaskdatacenter.pl:8888) Były czasami problemy jak wszędzie jakiś uptime, nie podobało mi się tam, że nie dało rady oferty indywidualnej, miałem tam najniższy pakiet i chciałem więcej ramu to admin napisał, że jest tylko opcja przejścia na wyższy pakiet, ale może od tego czasu coś się zmieniło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adi12 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2013 Szanowni Klienci! oto ogłaszamy mikołajkową promocję!!!Od 1.12.2013 r. do 06.12.2013 r. lub do wyczerpania zapasów.Kup jeden wybrany serwer publiczny minimum 12 slotów a dostaniesz drugi gratis serwer ( prywatny lub publiczny )Zapraszamy do śledzenia naszego profilu na Facebooku, w którym można zdobyć zasilenia portfela, wygrywać nagrody Zapraszamy również do zakupów serwerów VPS cena już od 7 zł Polska lokalizacja!Administracja zaprasza do zabawy www.dedyki.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2013 Szanowni Klienci! oto ogłaszamy mikołajkową promocję!!! Od 1.12.2013 r. do 06.12.2013 r. lub do wyczerpania zapasów. Kup jeden wybrany serwer publiczny minimum 12 slotów a dostaniesz drugi gratis serwer ( prywatny lub publiczny ) Zapraszamy do śledzenia naszego profilu na Facebooku, w którym można zdobyć zasilenia portfela, wygrywać nagrody Zapraszamy również do zakupów serwerów VPS cena już od 7 zł Polska lokalizacja! Administracja zaprasza do zabawy www.dedyki.net Zanim zaczniecie zapraszać na stronę poprawcie na niej kodowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2013 Ja korzystam z ich usług. Oprócz nie doświadczonej administracji to jest okey... Nie mam żadnych problemów z vps'em fajnie działa, ale jak się już pojawi jakiś błąd to raczej nie licz na to, że oni naprawią, jak sam tego nie zrobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adi12 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2013 (edytowany) Dziekujemy za uwagi kodowanie poprawione. Bardzo dziękujemy za informację o błędach. Promocja do 31 grudnia ! Nawet do 80 % taniej Promocja na serwery Minecraft Counter-Strike: Global Offensive Counter-Strike 1.6 Promocja na Hosting www oraz serwery Vps ceny spadają ! Jesteś zainteresowany najlepszą ofertą na rynku ? Zaloguj się do panelu i napisz do nas. Przedstawimy Ci najlepszą ofertę. Administracja Dedyki.net życzy pomyślności w Nowym Roku Edytowano Grudzień 28, 2013 przez adi12 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adi12 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2014 Wielkie RABATY Od 13 stycznia do 15 stycznia 2014r.Ceny obniżamy na" SERWERY GIER, SERWERY VPS "Lokalizacja Warszawa Atman!Serwery gierCounter-Strike 1.6 1000FPSSlot prywatny tylko: 1.22 złSlot Publiczny: 1.80 złCounter-Strike: Global Offensive (Tickrate 128)Slot prywatny: 1.20 złSlot publiczny: 1.50 złSerwer VPSSerwer ATM118.50 zł /miesięcznieTransfer miesięczny: 200 GB30 GB HDDKopia bezpieczeństwa!Ram gwarantowany: 1024MBŁącze 100 Mb/sSERWER ATM222 zł /miesięcznieTransfer miesięczny: 300 GB35 GB HDDKopia bezpieczeństwa!Ram gwarantowany: 2048Łącze 100 Mb/sPanel AutorskiLokalizacja:Warszawa AtmanWszystkie ceny promocyjne dostępne w panelu!Zapraszamy Administracja Dedyki.net - Serwery Gier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adi12 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2014 Dzisiaj ruszyła nowa odsłona oferty serwerów VPS.Najlepsze ceny, bezpieczeństwo w pakietach.Wybierz serwer VPS dostosowany do Twoich potrzeb.Wydajność w najlepszych cenach na rynku! Podwojona moc parametrów już dostępna.9 PLN BRUTTODlaczego warto wybrać nasze serwery?Usługa wysokiej jakości w najlepszej cenie rynkowej.Proponuje bardzo wysoki poziom wydajności, podwójną moc parametrów.Oferta idealna dla osób, które chcą korzystać w szybki i oszczędny sposób !Nasze serwery znajdują się w Polskich lokalizacjach Warszawa Atman, Sprint, Sląsk.Usługa daje możliwość sterowania zarządzania w każdej chwili z poziomu panelu klienta.Szczegółowy monitoring, funkcja kopi bezpieczeństwa z poziomu panelu.Dajemy jako nieliczni okres testowy za jedyne 10 zł brutto!Nasza oferta jest elastycznie zmieniana regularnie dla waszych potrzeb.Lista dostępnych dystrybucji systemowych 64 oraz 32 takich jak:Bardzo szybki kontakt z naszą firmą umożliwia sprawną i szybką pomoc.CentOS v6 64 oraz 32Ubuntu v12.04 oraz 32Debian v6.0 64 oraz 32Debian v7.0 64 oraz 32I wiele innych.Zapraszamy do zapoznania się również z ofertą serwerów gier również została dopasowana cenowo jak i jakościowo do waszych potrzeb.Serwery dedykowane nowa oferta już dostępna.Zapraszamy na naszą stronę Dedyki.net- Serwery dedykowane dla Ciebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2014 To jest OpenVZ? Z tun? Działa OpenVPN? Dałbyś jakies testowe IP do tych Tarnowskich Gór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adi12 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) Zapraszam nowe atrakcyjne ceny jak i oferta lokalizacja WarszawaDobre ceny wielka moc Zapraszam Dedyki.net Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez adi12 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adi12 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2014 Witam serdecznie Nowa oferta serwerów VPS już dostępna zapraszam gorąco Pierwsze 3 osoby dostaną więcej ( pojemności ram lub pojemności dyskowej ) www.dedyki.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marthless 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2014 Witam, mam pytanko odnośnie rejestracji jak i przypomnienia hasła. Pytanie brzmi następująco, czemu jak się rejestruje i podaje prawidłowy email (jak i podczas przypomnienia hasła), to żaden odnośnik nie przychodzi na pocztę? Dodam jeszcze, że rejestracja odbyła się wczoraj w godzinach wieczornych, i do tej pory nic jeszcze nie dostałem. Będę wdzięczny za odpowiedź w tej kwestii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enceladus 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2014 Do mnie też nie przyszło ale mogłem się zalogować o ile dobrze pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach