mikorol 16 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2013 Hej. Mam pytanie jakiego laptopa,netbooka polecacie do pracy? Obecnie działam na idealnym lenovo y580 z dyskiem SSD spisuje się super lecz jednak jego wada powoduje niechęć do tego sprzętu. Zależy mi głównie na : - WiFi b/g/n - dysk SSD i tak pewnie trzeba dokupić - praca na WiFi 3-4h - od 10 " do 15 " - niska waga Cena do 2 tyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 7, 2013 (edytowany) No ale JAKA wada? Mój Asus u36sg z 8GB RAM i 120GB Plextor M5 Pro jakoś 2300 kosztował, do tego mam dysk w pokrywie usb 3.0 niejako przy okazji. Spoks, mocno go jeszcze nie używałem, ale wyjazd na Joomla Day przeżył wyśmienicie : ) Edytowano Październik 7, 2013 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno 41 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2013 (edytowany) W tej cenie albo HP Pavilion 15-b110sw albo HP Envy 4-1010ew nie byłby złym wyborem. Przy większym budżecie bardzo fajny jest Dell xps 12 duo. Edytowano Październik 7, 2013 przez Inferno (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2013 (edytowany) Ja Asusuów nie polecam, laptop po 1,5 roku się sypie. Tablet był 2 razy w serwisie i wrócił z unieważnioną gwarancją... Edytowano Październik 7, 2013 przez HaPe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2013 No ale JAKA wada? ... Wnioskuję, że chodziło o wagę. Literówka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2013 Hej, Sponsi bardzo fajny sprzęt w niskiej cenie, jak na razie najlepsze rozwiązanie jakie znalazłem. Odnośnie awaryjności? W każdej firmie się może trafić felerna sztuka. Miałem w domu jednego HPka służył 8 lat, Asusa 3 lata, Medion jeden rok i 9 msc lenovo każda z tych firm ma swoje "cuda" ale jednak każda jest fajna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2013 Jak do pracy to może ultrabook z serii Lenovo U310 lub U510 nie mają dysku SSD ale za to mają 24 GB Express Cache i 7h na baterii śmigają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 8, 2013 (edytowany) Lenovo fajne, ale nie mogłem znaleźć modelu dla siebie. Ten Asus zobaczymy, mam Nexusa i jakoś tam działa. Trza uważać na sprzęt, nie rzucać o ścianę ;;; ) Ten U36SG w X-Komie jest chyba najtaniej i fajne opcje mają, choć oni chyba pakują Samsunga 840 Basic. Edytowano Październik 8, 2013 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach