murcz 2 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2013 Hej, wczoraj zakupiłem na ovh.nl (holandia) hosting + domene i zapłaciłem kartą. Dziś dostałem maila, że konto aktywowane itd. Chciałem się dowiedzieć kiedy mogę otrzymać dostęp do hostingu i domeny? Na razie nie mam ich przypisanych do konta nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2013 jutro o 15 :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murcz 2 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2013 Myślę, że to nie jest żadna ironia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2013 A dlaczego w Niderlandach kupowałeś a nie w Polsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murcz 2 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2013 Tak chciałem, coś w tym złego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2013 To pisz do nich, po niemiecku powinieneś się dogadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murcz 2 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2013 Napisałem wczoraj po angielsku. Zero odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murcz 2 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2013 Zadzwoniłem do nich, pogadaliśmy i teraz wszystko śmiga tak więc do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach