kori 29 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2013 na każdym hostingu działało albo admin donstalowała na gbzl.pl nie ma funkcji mail podobno można to doinstalowaćale nie mam pojecia jak, nie ma hoście żadnego instalatora anid dostępu SSH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2013 Nie funkcji mail() tylko klasy PEAR::Mail - a to drobna różnica. A więcej tu: http://www.webhostingtalk.pl/topic/44483-opinie-gbzlpl/page-2?do=findComment&comment=389514 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2013 już bylem na tej stronie ale nie pisze tam jak to zainstalować na hoście czy wystarczy tylko skopiować na hosta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2013 Jak zajrzysz do archiwum tgz, które jest tam dostępne, to zauważysz plik Mail.php (i paręnaście innych). Umieść to gdzieś w katalogu swojej strony (możesz gdziekolwiek), ale zadbaj, żebyś poprawił ścieżkę we wszystkich require w swojej aplikacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2013 (edytowany) wrzuciłem, i trybi w sumie cały ambaras z przenosinami to wina problemow z wysyłaniem maili potwierdzensądzisz że hosty zbanowały ovh czy ovh banuje inne hosty smtpna ovh zaczeły się maile wysyłać po 60sekund, i userzy ponawiali potwierdzenie zleceniazatem mialem po kilka tych samych maili wygladalo to takuser klika na potwierdzenie czeka 40-60sekund i dostaje info o timeoutale mail potwierdzenia jedna dociera mi Edytowano Październik 6, 2013 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2013 w zasadzie czym się różni funkcja mail od tej dodatkowe pear mail?czy tylko możliwością wysłania poprzez innego smtp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach