Clarion 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2013 Kupię licencje external DirectAdmin. Ma ktoś do sprzedania lub wie gdzie mogę kupić (wykluczając oficjalną stronę da) najlepiej na fakturę. Przy okazji chciałem się upewnić czy dobrze rozumiem tę licencję external, to jest na 1 serwer i mogę z nią przechodzić z firmy do firmy? Do licencji jest przypisane IP i system oraz architektura, co w przypadku jak zmieni mi się IP lub system? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Październik 6, 2013 Po licencje external idź do producenta, resztę odpowiedzi na pytania też znajdziesz na jego stronach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2013 dokladnie temat do zamkniecia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clarion 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2013 (edytowany) No właśnie nie dokładnie. Napisałem, że wykluczając producenta. Nie chcę od producenta, bo potrzebuję to później pod dotację z PUP rozliczyć i wolę u kogoś w Polsce kupić na fakturę, ale też może być umowa kupna-sprzedaży (chyba) Edytowano Październik 6, 2013 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2013 Jęsli kupisz od firmy w Polsce to za każdym zmianą systemu i adresu IP będzie trzeba pisać e-maile w tej sprawie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach