gwlodek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2006 Witam Czy ktoś ma przetłumaczony skrypt phpCoin na język polski. Jeżeli tak to mam wielką prośbę, żeby mi podesłał na maila. Jeżeli nie ma to proponuje, żebyśmy wspólnie przetłumaczyli. Wiem że każdy tłumaczył trochę na swoje potrzeby. W skrypcie znajduje się 20 plików do przetłumaczenia. Jeżeli ktoś przetłumaczył częściowo proszę o podesłanie na maila przetłumaczonej części. Postaram się to zebrać w jedną całość. Po sklejeniu udostępnie wszystkim zainteresowanym. Pozdrawiam Grzegorz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Serfer100 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2006 Ja też szukam tłumaczenia i jak ktos odezwał się? z tym tłumaczeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
root 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2006 Hmm, ja mogę pomóc w tłumaczeniu (o ile napewno nie ma, bo byłaby to niepotrzebna praca tylko i strata czasu). Proszę o PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Serfer100 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2006 Hmm, ja mogę pomóc w tłumaczeniu (o ile napewno nie ma, bo byłaby to niepotrzebna praca tylko i strata czasu). Proszę o PW. Wysłałem do Ciebie PW ale jak widze, albo raczaj nie widze, żadnego odzewu, ja mam już przetłumaczone 80% i 50% przetestowane w działającym skrypcie, ale skoro olałeś sprawę to trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korek101 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2006 hej .. Jeśli ktos ma przetłumaczone to ja się tez dokańczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2008 Odkopuję temat, Ma ktoś może polskie tłumaczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Admin SDSI 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2009 Wznawiam temat !! Kupię spolszczenie phpcoin v163 jeśli ktoś posiada proszę o kontakt i podanie ceny na admin@sdsi.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2009 Wznawiam temat !! Kupię spolszczenie phpcoin v163 jeśli ktoś posiada proszę o kontakt i podanie ceny na admin@sdsi.pl krzak ? tak btw to niezły uptime... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2009 tak btw to niezły uptime... wiesz.... czego można oczekiwać od krzaka w OVH posiadającego w stopce stat4u (nie, nie chcę wywoływać tym kolejnego flame'a nt krzaków) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2009 zapłacisz >500 i nie ma problemu bedzie takie spolszczenie i tyle B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach