Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2013 (edytowany) Ale gdy czytam twoje wypowiedzi w tym wątku aż dziw mnie bierze że jeszcze nie oskarżyłeś jakiegoś molocha o to że w ich sklepie nie możesz kupić wszystkiego czego chcesz, ani nie możesz robić czego ci się podoba bo w końcu kto cię powstrzyma?Błąd. Skoro w sklepie Stonka są Chipsy firmy Szays i Tap Model i żadne inne to nie wymagam od nich więcej. Ich oferta to towar leżący na półkach. Jestem świadomy, że jeśli wejdę i przewrócę regał to ochroniarz mnie przytrzyma, ale nie zrobi mi nic więcej oprócz tego, że powinien zadzwonić na policję. Najpierw pewnie zapyta czy chcę polubownie, a jak nie - dzwoni. Jeżeli wykona jakąkolwiek większą akcję wobec mnie to może się liczyć z moimi roszczeniami (oczywiście mówię tu o przypadku, gdyby mnie pobił/skatował czy inne takie). To tak jak wchodzisz do sklepu cały zakrwawiony i prosisz o większy nóż bo ten co masz jest zbyt mały - z przyczyn słusznościowych nie kupisz noża.Wbiegam, bo akurat zajmuję się "obrabianiem" zwierząt i rzeczywiście potrzebuję większego nożna. Kasjer(ka) pyta po co mi - mówię i mam szanse, że sprzeda. Tak samo tutaj proszę o informacje od firm lub o firmach, w których mogę działać. Jeśli firma odgórnie wie, że nie chce się narażać na lewy content to mówi. Zawsze może też porozmawiać tak jak ta kasjerka. EDIT: @up - no właśnie. "Zrywamy z Panem usługę kolokacji tych 2 szaf, bo Pana klient wrzucił 2 zdjęcia o łącznej objętości 6MB, które obrażają uczucia religijne plemienia Sambia." Edytowano Październik 8, 2013 przez Misiek08 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach