PBIP 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 Witam, mam pewien problem, chce na serwerze VPS utrzymać forum www oraz serwer gry ale nie wiem jaki instaler linuxa wybrać, oto dostępna lista http://i.imgur.com/WDv5jDT.png , nie mam linuxa i nie chce go ręcznie instalować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 Nie wiem, co rozumie usługodawca przez dopisek "auto install"..Standardowo wybrałbym "astmatycznego" Debiana - Auto Install Debian Wheezy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PBIP 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 Nie wiem, co rozumie usługodawca przez dopisek "auto install".. Standardowo wybrałbym "astmatycznego" Debiana - Auto Install Debian Wheezy. Ale do tego nie potrzebuje płyty instalacyjnej i dodatkowych kosztów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 A co to za VPS i w jakiej to firmie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PBIP 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 A co to za VPS i w jakiej to firmie? axfone.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 Oni już mają "płytę instalacyjną" u siebie. System jest darmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 Ja chciałbym się dowiedzieć czym się różni auto install od bez auto install . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 najlepiej chyba będzie na support napisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 Ja chciałbym się dowiedzieć czym się różni auto install od bez auto install . Zapewne: -bez auto install - jest to obraz iso, a więc instalację należy przeprowadzić ręcznie przez konsolę. -auto install - gotowy obraz pod kvm. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 Zapewne: -bez auto install - jest to obraz iso, a więc instalację należy przeprowadzić ręcznie przez konsolę. -auto install - gotowy obraz pod kvm. W sumie to musi stać na xenie/kvm, więc w zasadzie trafne spostrzeżenie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach