MisterMisiek 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 Witam Serdecznie Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość robienia kopii wiadomości, które przychodzą na serwer - panel DA i wysyłanie ich na inną skrzynkę meilową jako kopię poczty. Jeśli coś niedokładnie wyjaśniłem proszę pytać Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syndrom 95 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 Zdefiniować aliasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MisterMisiek 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 I wtedy będzie kopia się będzie robić automatycznie od razu jak wiadomość dotrze na mój serwer ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syndrom 95 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 Podam przykład może skumasz. Chcesz robić "kopię" dla adresu dlaczego@ja.pl Tworzysz alias: dlaczego@ja.pl dlaczego@ja.pl,twoj_adres@ja.pl Wtedy wszystkie maile wysyłane na adres dlaczego@ja.pl będą przesyłane na te 2 adresy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach