PrestaShopp 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 Witam wszystkich.Przygotowałem nowy wygląd strony internetowej, mimo wszystko mam dylemat czy jest ona lepszy od aktualnego, dlatego chciałbym prosić Was o pomoc, opinie. Aktualny wgląd strony to: http://www.selljus.plNowy wygląd to: http://www.selljus.pl/desing.htmlJak uważacie, który wygląd jest lepszy (choćby w stosunku do branży) ? Z góry dziękuję za zainteresowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 nowy projekt mniej mi sie podoba, aktualna strona sprawia bardziej profesjonalne wrażenie. dodaj jakiś slider i będzie oK . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 ta nowa strona w operze najnowszej na pc, rozdzielczość 1440x900 przytula się do lewej strony z prawej jest biały pasek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrestaShopp 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 Tak, tak wiem jest to screen.. w wersji, które będzie wdrożana efekt zostanie zachowany na całą szerokość ekranu.@krzyciu, które rozwiązanie byś bardziej polecił ? Prosiłbym również inne osoby o zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 Moim zdaniem poprzednia projekt był ładniejszy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 Poprzedni czy tam obecny moim zdaniem jest OK. Ten nowy jakiś taki za bardzo społecznościowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 Obecny jest spoko, jak chcesz go zmienić, to może po prostu go troszkę "podrasuj"? Ten nowy ze screena to, bez obrazy, pomyłka jakaś. Typografia do dupy, kolorystyka jakaś dziwna, wygląda to jak złożone na siłę z kilku elementów UI znalezionych w necie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrestaShopp 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 Dziękuję Wam.Widzę, że większość osób składnie ku staremu projektowi - oczywiście biorąc pod uwagę jego dopracowanie. Myślę, że słonię się ku Waszym sugestiom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrestaShopp 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2013 No i znowu mam dylemat, ponieważ doszło więcej opinni i już nie są aż tak jednoznaczne.Wrzucam jeszcze nowy desing do html żeby dobrze wyświetał się na ekranach: http://selljus.pl/index_design.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badyliszek 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2013 Aktualna strona jest o wiele lepsza Ja bym zostawił ten co jest,ten nowy nie jest za ciekawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrestaShopp 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2013 @maniack literówka, którą później kopiowałem. Mimo wszystko jest to nieistotne. A Ty jak myślisz ? który projekt ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ambrozy 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2013 Jestem również za starym projektem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martyna1981 8 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2013 Ja również jestem zdania, że aktualna strona jest ładniejsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silvers22 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2013 Ta druga jest właśnie zbyt zapełniona i trudna do odczytania. Z drugiej strony pierwsza jest moim zdaniem bardzo mdła... Ale chyba lepszy efekt osiągnąłbyś przerabiając tą pierwszą, niż dalej walcząc z drugą, bo jej to całą koncepcję trzeba zmienić wg mnie;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach