Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2013 Obecnie testuję orange Cloud, teraz przetestuję to i zobaczymy jak się będzie sprawować Konto już założone od kilku tygodni a nie ma kiedy przetestować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 Tak dla informacji sprzedają teraz za 1 euro 100 GB pojemności a za 10 euro 10 TB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 (edytowany) To jest tylko sync, czy da się tam trzymać pliki, których kopii nie ma na żadnym urządzeniu? Rozważam pod backup serwera. Hobbystycznego, więc chyba zgodnie z zasadami, chociaż regulamin jest tylko po francusku, więc ciężko wyczuć. Edytowano Luty 9, 2014 przez spindritf (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 Jest możliwośc płatności rocznej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tormiasz 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 Chciałem zamówić, ale dla mnie wymagana jest synchronizacja różnych folderów a nie chcę się bawić w linki... Wybrałem SugarSync, przy przejściu z wersji darmowej na płatną miałem 38$ za pierwszy rok 60GB, więc koszt bezpieczeństwa kodów źródłowych programów nie jest taki duży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 Ale jakie linki? masz 100 gb dysku folderu i tam ładujesz dane leci synchro i ściągasz je z dowolnego miejsca? Czy hubic się różni od sugara? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tormiasz 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2014 Tym, że w SugarSync mogę sobie wybrać foldery w obrębie wszystkich dysków wszystkich partycji, które mają się synchronizować, nie muszę trzymać tego co chcę mieć w chmurze w jednym folderze, tylko tak jak mi wygodnie. W dodatku hubiC nie chce mi się teraz odinstalować... Kiedy próbuję, chce najpierw uruchomić ponownie komputer, po restarcie nadal to samo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trif 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 http://www.webhostingtalk.pl/topic/45161-hubic-nowy-twor-ovh/page-2? - używa ktoś tego? Jak się Wam to sprawuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach