Westbam 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2013 (edytowany) u nas padła turbina w Suzuki Vitara ojca ostatnio, jechaliśmy całą eskapadą w góry, auto miało boks z nartami, było nas pięciu w aucie, każdy po 70-90 kg, toboły też i autko nie wytrzymało a brat pędził 130 km/h po autostradzie do Łodzi i tam rypło;> Nie gadaj tyle tylko dawaj fote skoro jesteś nowy w tym temacie Edytowano Wrzesień 28, 2013 przez TeamPlay.com.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2013 Zapomniałem zapodać starego poczciwca co służy mi jak przylatuje do Uk. Vauxhall combo u nas znany jako opel combo zdjęcie tylko poglądowe ale niczym się nie różni jest dosłownie identyczny Silnik 1,7 Roku produkcji nie pamiętam Mogę powiedzieć ze niby 2 osobowe ale jak na zakupy do Glasgow jeździmy (100 mil) to po 8 osób ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2013 Jak będę miał okazję podskoczyć do brata to wrzucę wam fotkę prawdopodobnie jedynego w Polsce golfa II VR6 2.8l w automacie Fajna furka, szkoda że projekt stoi (brak funduszy, brak czasu). Gdyby nie spalanie pewnie sam bym nim śmigał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2013 Wprawdzie nie mój, ale jeździłem tym: http://www.youtube.com/watch?v=uXI3rQiX6r8#t=71 To dopiero jazda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2013 Wprawdzie nie mój, ale jeździłem tym: http://www.youtube.com/watch?v=uXI3rQiX6r8#t=71 To dopiero jazda Tu nie piszemy "czym jeździliśmy w życiu" tylko: Czym jeździmy na codzień. Chyba że tym jeżdzisz codziennie do pracy/zakupy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2013 Chyba że tym jeżdzisz codziennie do pracy/zakupy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2013 TamPlay, to przeczytaj sobie inne posty w tym temacie, nie wszystkie dotyczą jazdy do pracy. No ale to trzeba uważnie czytać, nie czepiać się bez powodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2013 @up Skoro ludzie nie mają swojego auta lub nie mają jeszcze prawka to normalne że mogą wstawić zdjęcie ojca auta itp lub motocykla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2013 Teraz już 17 latkowie mają auta, niektórzy mają nawet dwa samochody. Moje autko (ten sam kolor tylko bez przyciemnianych szyb): http://forums.pelicanparts.com/uploads11/Driver_small1194874681.jpg Silnik 2.5 benzyna 170 km. Drugie moje autko to: http://www.vw-blog.pl/wp-content/uploads/2013/04/vw-passat-b5.jpg Dokładnie taki sam (zdjęcie z netu): http://www.vw-blog.pl/wp-content/uploads/2013/04/vw-passat-b5.jpg Silnik 1.8T sport, 150 km Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2013 Ja natomiast rodzinkę wożę hamerykańskim japońcem: Nissan Altima, 2.4litra, 150 kucyków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2013 Nie gadaj tyle tylko dawaj fote skoro jesteś nowy w tym temacie Teraz wszystko działa, foty wstawie pod wieczór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2013 Za dwa jakieś 55 f miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2013 Tak, zapomniałeś że ja mam prawko ponad 20 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2013 Z pewnością rejon zamieszkania ma tu ogromne znaczenie, tak samo jak wiek kierowcy, to co płacę nie jest jeszcze najniższą stawką. Firmy obliczają ryzyko wypadków na podstawie tego gdzie mieszkasz, czym się zajmujesz i jak często używasz samochodu. Na koszt ubezpieczenia ma wpływ wiele czynników, np wiek samochodu, gdzie mieszkasz, jak długo masz prawo jazdy, czy miałeś wypadek. Co roku w zasadzie zmieniam firmę bo dostaje kupę ofertę i zawsze wybieram tą najlepszą, najciekawsze jest to, że jak rozmawiasz w firmą ubezpieczeniową i mówisz im, że chcesz zrezygnować dają ci lepszą stawkę niż konkurencja. Nigdy nie płaciłem więcej niż 35-40 f za jeden samochód, w pakiecie masz także taniej ubezpieczenie i razem płacę dokładnie 57.40 miesięcznie, przy płatności rocznej byłoby oczywiście taniej. Do tego w pakiecie mam gratis Road and Home Assistance, wymianę szyby i samochód zastępczy. Jesteś już trochę w UK, takie rzeczy jak stawka ubezpieczeniowa nie powinna Ciebie dziwić, tu nie ma przecież szablonów, ceny ustawiają często podczas rozmowy z tobą o ubezpieczenie, zresztą nie tylko ubezpieczenia działają na takiej zasadzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2013 Słyszałem opinię że w was funty liczy się jak u nas złotówki - to prawda? Jeśli tak to taniej ubezpieczasz samochód niż ja skuter... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2013 że w was funty liczy się jak u nas złotówki My, Wy, Oni .. Jestem z Polski, to widać? Jestem z Polski, to słuchać?, Jestem z Polski, to widać, słychać i czuć, jeszcze raz ... Kwota 50 Funtów to tu jest dzienna stawka w fabryce, trzeba na to dość ciężko harować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2013 Golf IV GTI 2001 rok grafitowy kolor Foty nie wrzucam, bo... po co. Każdy wie jak Golf wygląda. A jak kiedyś się dorobię, to sobie dorwę coś takiego: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2013 My, Wy, Oni ..Jestem z Polski, to widać? Jestem z Polski, to słuchać?, Jestem z Polski, to widać, słychać i czuć, jeszcze raz ...Kwota 50 Funtów to tu jest dzienna stawka w fabryce, trzeba na to dość ciężko harować. Nie chciałem urazić Takim skrótem napisałem No to "prawie" jak u nas.. Za pracę na magazynach itp niedużo więcej złotówek niż w WB funtów się zarabia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 1, 2013 Bara bara in baracuda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2013 Czemu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 A serial wiecznie żywy głównie za sprawą tego samochodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 A serial wiecznie żywy głównie za sprawą tego samochodu Aktorzy też nie byli najgorsi. To takie marzenie, może uda się kiedyś zrealizować. Dużym problemem (jeśli chodzi o finanse), będzie sprowadzenie auta do Europy i nasze ceny ropy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 No aktorzy życiowe role Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Październik 2, 2013 Na ten sezon i ciut następnego jeżdżę Honda NTV 650. Hmm, kardan, v2 - spokojny turystyczny moto, ale jak trzeba da rade przykosic ^^ Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2016 Odkopię temat bo od 2 lat cisza a nowych userów nam przybyło... Pochwalcie się co tam macie Chętnie obejrzymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach