kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2013 Hej - szukam jakiejś fajnej najlepiej darmowej apki do poczty. Mam tu i ówdzie kilka kont i coraz częściej by mi się przydał do nich dostęp w trasie czy gdzieś na wyjściu. Możecie coś polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rothek Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2013 Zobaczy czasem czy nie masz w androidzie już zainstalowanej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2013 Ja używam wbudowanej apki Email oraz apki GMail Pierwsza ma jedyny minus że przeczytane wiadomości po jakimś czasie nagle stają się nieprzeczytane (tak jak by pobrane na nowo). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2013 Jak jeszcze używałem przejściowo androida, to dość rozsądny był k-9 mail, ale nie było to darmowe choć kosztowało jakieś drobne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2013 Zobacz k-9 mail, całkiem nieźle działa lub k mail pro, ale ten jest już płatny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2013 Sprawdź AquaMail (wersja darmowa i płatna) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2013 Zobacz k-9 mail, całkiem nieźle działa lub k mail pro, ale ten jest już płatny. Jak jeszcze używałem przejściowo androida, to dość rozsądny był k-9 mail, ale nie było to darmowe choć kosztowało jakieś drobne.. Dzięki testuję Konfiguracja drugiego konta trochę mi zajęła bo nie mogłem znaleźć tej opcji, ale jak na darmówkę to ładnie wygląda i działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2013 Dzięki. Po testowałem co prawda króciutko i przypadł mi do gustu k-9 mail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach