Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2006 Mam przyjemność zaprosić Was na drugie spotkanie użytkowników naszego forum. Data: Poniedzialek 24.04.2006 godzina - ok. 19 Miejsce: Pub Lolek Warszawa, Pole Mokotowskie, ul Rokitnicka 20 www.lolekpub.pl (wstep od 22 lat) Jak bylo poprzednim razem mozna zobaczyc tutaj Temat przewodni spotkania jeszcze nie zostal ustalony. Wszystkie propozycje prosze umieszczac tutaj badz poprzez PW/email. Wszystkich zainteresowanych prosze o potwierdzenie. Pozdrawiam i do zobaczenia, Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2006 może coś poza warszafką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2006 (wstep od 22 lat) hmm cos mi tu nie pasuje co ten wiek ma ograniczac ? Pelnoletnosc uzyskuje sie z wiekiem 18 ' nastym nie raz widzialem puby z wiekiem wstepu 21 co nie rozumialem ale to 22 mnie rozbroilo Ale osobiscie nie bede bo warszawa to za duzy dystans, przybyl bym gdyby to bylo na pieknym pomorzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2006 Witam; No to czas zorganizować sobie czas wolny i wsiadać do pociągu Mogę liczyć na objaśnienie drogi dojazdu z dworca PKP (centralnego) do knajpki ? ;> Pozdrawiam; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2006 3 przystanki tramwajem i na piechotke przez pola od Al.Niepodleglości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2006 Witam, Co do 22 lat to nie wiem. Tak sobie wymyslili. Jesli chodzi o dojazd to oczywiscie, mapka sie pojawi. Ewentualnie zorganizujemy jakis grupowy dojazd (czytaj wsiadziemy razem w tramwaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2006 No super, ale jak byś jeszcze dopisał jaki tramwajem i w którym kierunku Rozumiem, że dla osoby mieszkającej w Warszawie jest to proste... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2006 Tramwaji jest kilka 10 16 17 33 (przystanki GUS, Biblioteka Narodowa i Pola Mokotowskie znajduja sie w zasięgu pól) rozklady sa na http://www.ztm.waw.pl/ ps. A to mapka okolic ze strony klubu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2006 Podobnie jak poprzednio, zamierzam zawitać na przemiłe spotkanko i tym razem uszczknąć sobie jakiejś padliny z grilla. Jak starczy sił to pajdę ze smalczykiem też chętnie przyjmę W takim razie do zobaczenia wszystkim. Mam nadzieję, że tym razem nikt nie wpadnie na genialny pomysł przyjechania samochodem, lub pożegnania się z nami o 22 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2006 Chcialem sie dowiedziec, czy komus pasowalby inny dzien tygodnia niz poniedzialek. Ewentualnie inna data. Pozdrawiam, Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2006 Mam nadzieję, że tym razem nikt nie wpadnie na genialny pomysł przyjechania samochodem, lub pożegnania się z nami o 22 Nadzieja matką Oczywiście samochodem i oczywiście nie za długo - bo mnie nudzicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach