matizimny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2013 (edytowany) Witam, mam problem z tworzenie użytkownika, re konfigurowałem adduser nic nie dało, niby dodanie użytkownika ale potem go usuwa nie wiem co jest nie tak, proszę o pomoc. Tak sytuacja wygląda : Edytowano Wrzesień 24, 2013 przez matizimny (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2013 Dobre pytanie... Wygląda mi to na jakiś problem samego systemu bo raczej adduser nie ma przy czym się rozwalić. Proponuję sprawdzić czy stworzenie usera via useradd mojuser, a następnie ustawienie mu hasła poprzez passwd mojsuer śmignie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matizimny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2013 hmm stworzyło ale bez ty 3 plików, do grałem ale dalej nie działa nie mogę wgrać plików, chyba reinstalacji się nie od będzie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2013 Musisz stworzyć jeszcze katalog usera, ustawić mu prawa do katalogu i go podpiąć pod dany katalog. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matizimny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2013 Dziękuje za Pomoc Problem rozwiązany Z Poważaniem Mateusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach