czaczawik 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2013 Dziś kolega zadzwonił do mnie z lamentem, że jego strona nie działa. Chodzi o: www.korona.u2.pl Na pytanie gdzie kupił tą domene, Gdzie kierują DNSy odpowiedział "a ja wiem...." Z tego co kojarzę to na jego stronie bylo dużo reklam wiec u2.pl to jakis darmowy alias. Whois twierdzi, że to yoyo, ale dziwne bo yoyo .pl nie działa Proszę mądre głowy o poradę, jak sie dowiedzieć gdzie jest zarejestrowana ta domena. Może ktoś ją przechwycił... no nie wiem. Strona fizycznie lezy na serwerze i jesli sie wejdzie www.urlserwera.pl/sciezka_www to działa. Jednak przez korona.u2.pl juz nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2013 Nic dziwnego, skoro to yoyo i on leży to alias tez leży. Jak wstanie serwer DNS yoyo to jemu alias zacznie działać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czaczawik 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2013 Ale to nie działa już koło tygodnia. Czy to możliwe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2013 Może to coś więcej Wam powie: http://yoyo.grd.net.pl/monitor/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach