PYJTER 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2013 (edytowany) Jak w temacie kupię licencję dożywotnią Directadmin oferty proszę na PM lub tutaj na forum... Może być bez faktury i rachunku... Edytowano Wrzesień 23, 2013 przez PYJTER (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2013 Zgłoś się najlepiej do firmy, gdzie hostujesz serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PYJTER 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2013 (edytowany) Zgłoś się najlepiej do firmy, gdzie hostujesz serwer. Serwer mam własny w piwnicy i chce zainstalować sobie DA na własne potrzeby, nie będę robił żadnego hostingu uprzedzając pytania... Edytowano Wrzesień 23, 2013 przez PYJTER (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2013 Więc zostaje external Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PYJTER 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2013 Więc zostaje external hm... czyli nie można odkupić od kogoś licencji internal bo czytałem na forum że nie sprawdzają tego... tylko musze kupić external ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2013 Internal - do użytku w danej firmie External - do użytku gdzie chcesz Po co chcesz kupować licencję, skoro i tak będziesz łamał jej zasady czyli używał niezgodnie z obowiązującymi zasadami licencji? Może od razu nulla sobie ściągnij? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PYJTER 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2013 Internal - do użytku w danej firmie External - do użytku gdzie chcesz Po co chcesz kupować licencję, skoro i tak będziesz łamał jej zasady czyli używał niezgodnie z obowiązującymi zasadami licencji? Może od razu nulla sobie ściągnij? Chociaż pozory chcę zachować a wersja nulled nie wiadomo co w sobie zawiera Wersja external to poziom cenowy za duży dla mnie jaki sobie przyjąłem a że można kupić wersje internal która niczym się nie różni i jej używać na wpół legalnie to wolę dać docenić twórcę chociaż po części... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2013 Nie stać na DirectAdmin, to zainstalować Ipsconfig i jak chcesz to możesz wesprzeć developerów jakąś płatnością paypal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2013 Albo I-MSCP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PYJTER 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2013 Albo I-MSCP Dzięki nie znałem tego dzisiaj potestuje a co do ISPConfig nie odpowiada mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2013 Zpanel ewentualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2013 @strefapc - zrobili w nim juz może opcje logowania się jako klient? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2013 @strefapc - zrobili w nim juz może opcje logowania się jako klient? Tak, można logować się jako klient. jednak z tego co wiem to po adresie ip. Logowania po domenie jeszcze nie ogarnąłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PYJTER 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2013 (edytowany) Zpanel ewentualnie No i zdecydowałem się wybrałem zpanel Ale mam problem http://www.webhostingtalk.pl/topic/45107-zpanel-jak-doinstalowac-jezyk-polski/ Edytowano Wrzesień 24, 2013 przez PYJTER (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2013 Najprościej zainstalować moduł ZXTS i masz pl lang Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach