marczak 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 (edytowany) Witam serdecznie, Szukam firmy, która wykona szablon email + roześle go do mojej bazy danych ok 7 - 10 tysięcy userów. Zależy mi na tym, aby szablon był profesjonalny oraz żeby wiadomości nie trafiły do spamu. Jeżeli była by możliwość to chciałbym otrzymać raport z wysyłki + ilość otwarć / kliknięć. Proszę o propozycję za szablon + cenę za rozesłanie 1000 wiadomości. Edytowano Wrzesień 22, 2013 przez marczak (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insider 43 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 (edytowany) mailchimp.com lub mandrill.com Szablon niestety we własnym zakresie. Edytowano Wrzesień 22, 2013 przez Insider (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 widzę, że mandrill.com ma do 12 k za darmo. Jednak wolę zapłacić Polskiej firmie za szablon oraz wysyłkę niż , żeby później było dużo spamu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zoel 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 (edytowany) http://freshmail.pl/ masz tam gotowe szablony, edytor WYSIWYG, statystyki z czego dusza zabraknie.. Edytowano Wrzesień 22, 2013 przez Zoel (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insider 43 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 Freshmail dodany do prywatnego bookmarka. Moja jedyna uwaga, to ceny trochę wyższe niż u konkurencji, ale być może produkt jest tego warty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2013 (edytowany) A nie ma jakiejś firmy, która by się pod***ała stworzeniem szablonu + wysyłką ?? Edytowano Wrzesień 23, 2013 przez marczak (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szuwar 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2013 Freshmail także zaprojektuje szablon i go wyśle. Ponoć robią to w rozsądnych pieniądzach. Odpisują dość szybko więc możesz podpytać ile by to kosztowało. Więcej info: http://freshmail.pl/premium/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach