Igorek 26 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 Potrzebuje na system linux, programu (darmowego), który będzie mi mierzył ile energii aktualnie pobiera mój laptop oraz będzie mi to w jakiś sensowny sposób, np na wykresie prezentował ile pobrał w danym okresie czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 A to są wogóle takie programy? Kup sobie miernik - pare groszy a będziesz miał możliwość sprawdzenia wszystkich urządzeń i starczy na ładnych kilka lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 Właśnie nie wiem czy jest taki program. Jeśli nie ma to mówi się trudno. Mam taki licznik z alle dorgo, ale mam pod to podpięte całe biurko. Jeśli nie ma mówi się trudno, ale dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 powertop i qpowertop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach