lou. 11 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 (edytowany) Witajcie ! Borykam się z podpięciem domeny jednocześnie pod hosting i serwer team speak3. Wczoraj wszystko wykonałem tak jak powinno lecz dziś od godziny 16 nie idzie się połączyć za pomocą domeny z serwerem team speak3. (Wczoraj i dziś rano wszystko działało poprawnie) Domenę trzymam w ovh, serwer www w sanfree.eu Mógł by ktoś mi wytłumaczyć o co tutaj chodzi ponieważ ja już nie wiem co może być źle, raz działa raz nie. Edytowano Wrzesień 22, 2013 przez lou. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rothek Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 Prawdopodobnie jeden z dns nie jest skonfigurowany pod Twoją domene. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 Możesz dokładnie opisać ten argument, ponieważ jestem laikiem w tego typu sprawach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 Najszybciej będzie jak napiszesz na kontakt@sanfre.eu lub poprzez formularz: https://backupftp.pl/contact.php Przypominam iż sanfre.eu jest teraz pod skrzydłami BackupFTP.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach