Tehiro 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 Witam. Potrzebuję bardzo taniego serwera, który pozwala na zdalne łączenie z bazą danych. Prawdopodobnie znajdzie się tam malutka stronka na wordpress, lecz nie jest to pewne. Ważne jest aby był tani oraz była możliwość zdalnego łączenia z bazą danych. Dobrze by było gdyby timeout połączenia trwał co najmniej 2/4 minuty. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 Tani, a dokładniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tehiro 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 Tani, a dokładniej? Mówiąc tani mam na myśli na prawdę tani. Baza będzie używana tylko do programu, z którego nie mam żadnych zysków więc chcę oszczędzać jak najbardziej. Klikanaście zł/rok (chyba nie możliwe ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 (edytowany) Gbzl.pl - szczerze polecam, sam teraz używam dla paru bardzo małych stron (również wordpress) Unixstorm.org - jeśli Ci starczy, to najmniejszy pakiet za 20zł/rok - kod na rabat 20%: 7510-4639-1830-3436-7451 Mintshost.pl - jak zapłacisz za cały rok, to wyjdzie 14.5zł Będę edytował jak coś sobie jeszcze przypomnę. Edytowano Wrzesień 22, 2013 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zetrox 15 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 Polecam http://hostinghouse.pl/. 15zl/rok najtańszy abonament. Mam u nich konto od 2 lat i narazie bez zastrzeżeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 Również mogę polecić HostingHouse.pl - oferta "Brązowa" za 15 PLN rocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tehiro 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 Polecam http://hostinghouse.pl/. 15zl/rok najtańszy abonament. Mam u nich konto od 2 lat i narazie bez zastrzeżeń Również mogę polecić HostingHouse.pl - oferta "Brązowa" za 15 PLN rocznie. Niestety, nie oferują zdalnego łączenia z bazą danych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 Skąd masz takie info?W DirectAdminie masz możliwość zezwolenia na łączenie się danym adresom zewnętrznym z bazą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 Nie tylko w Directadmin, cPanel też ma taką możliwość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tehiro 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 Niestety, nie oferują zdalnego łączenia z bazą danych. Otrzymałem taką informację od konsultanta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 W DirectAdminie masz możliwość zezwolenia na łączenie się danym adresom zewnętrznym z bazą. To, że taka opcja jest, nie znaczy, że będzie działać - firma musi umożliwić w konfiguracji takie połączenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 Szukasz całego konta czy tylko bazę danych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tehiro 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 Szukasz całego konta czy tylko bazę danych? Jest mi to w pewnym sensie obojętne. Najlepiej gdyby był to cały serwer, gdyż obecnie jest już stronka (mała - 1 plik html ) Ale zawsze mogę to trzymać na innym hostingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2013 Dokładnie - Direct Admin ma masę opcji. Np. tylko część firm oferuje możliwość generowania kopii zapasowej w jednym pliku, a przecież taka opcja jest w standardzie w DA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2013 Na pewnym portalu aukcyjnym jakis czas temu byly oferty firm hostingowych za 5zl/rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sax.pl 7 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2013 Zapraszam do nas Sprawdź nasze najniższe pakiety wraz z kodem rabatowym SAX2013 możesz otrzymać rabat 50% na pierwsze zamówienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tehiro 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2013 Zapraszam do nas Sprawdź nasze najniższe pakiety wraz z kodem rabatowym SAX2013 możesz otrzymać rabat 50% na pierwsze zamówienie. Witam. Już z Państwem rozmawiałem. Niestety potrzebuję większego timeout Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2013 Witam, Zapraszam do Mintshost.pl - na naszych serwerach WWW nie będzie problemu ze zdalnym połączeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach