krystiano1978 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 Witam wszystkich forumowiczów ,szukam dobrego skryptu pod portal ala kwejk ,dziekuje z góry za odpowiedz .pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na 5tyk 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 Darmowy: TenTego ShitIMG Platne: Pelno tego jest na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 TenTego 2 jest niezłe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krystiano1978 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 Dzieki za odpowiedzi ,w takim razie szukam dobrego grafika do zrobienia grafiki panelu strony.A tak pozatym mam pytanie do was, czy jest jeszcze sens otwierania takiego portalu?bo w internecie jest tego masa....i mam mieszane uczucia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matthewk 30 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 To po co szukasz jak niezdecydowany jestes... Tak na powaznie to zawsze jest szansa ale to wszystko zalezy od Ciebie. Nie da sie ukryc ze jest dzisiaj tego mnostwo wiec lekko wybic sie nie bedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 A tak pozatym mam pytanie do was, czy jest jeszcze sens otwierania takiego portalu?bo w internecie jest tego masa....i mam mieszane uczucia.. Jeśli będziesz miał coś ciekawszego to na pewno. Bo jeśli będziesz tylko kopiował kwejk, to nie ma większego sensu. Nie mówię tu, że na kwejku nie ma żadnych kopii, ale kwejk to była według mnie pierwsza dobra konkurencja dla demotywatorów, a teraz się utrzymują. Najłatwiej takie strony reklamować przez Facebook'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na 5tyk 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2013 Ja mam taką stronę i ma ona 4 dni, a miałem już ponad 50uu Więc szansa jest. Teraz liczba utrzymuje się 20+ dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach