StOcK 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2013 Witam! Zwracam się do was z pytaniem i ew. pomocą. Mam wykupioną domene np. xxx.pl i mam w DA kilku użytkowników. Chciałbym aby każdy z nich miał możliwość tworzenia subdomen do tej domeny np. uzytA.xxx.pl, uzytB.xxx.pl itp. Jednak jeśli użytkownikowi A przypisze domene uzytA.xxx.pl to może zakładać subdomeny tylko do uzytA.xxx.pl (np. sub.uzytA.xxx.pl). Czy jest możliwość aby każdy użytkownik mógł zakładać subdomeny do domeny głównej xxx.pl? Troche namieszalem, mam nadzieję, że zrozumiecie o co mi chodzi Z góry dziekuję za pomoc. Pozdrawiam, StOcK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2013 /usr/local/directadmin/conf/directadmin.conf opcja "check_subdomain_owner" zezwala(0) lub zabrania(1) na tworzenie subdomen na innym koncie niż jest domena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
StOcK 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2013 Odpowiedź @Marek607 rozwiązała problem. Dziękuje bardzo. Można zamknąć. Pozdrawiam, StOcK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach