karamy24 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2013 Witajcie. Wie ktoś może dlaczego każdego wieczoru CloudFlare drastycznie zwalnia? Robione są jakieś prace techniczne, optymalizacja systemu, kopie zapasowe? Wie ktoś może coś na ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2013 Kup wersję płatną a nie będziesz miał takich zwolnień Każdy by chciał na darmowej mieć luksus prawda ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karamy24 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2013 Wiesz co? Powiem szczerze, że jak na darmową wersję to jest całkiem przyzwoicie ; ) Nie jest to utrapieniem bo takie coś ma miejsce tylko chwilę (do 5 minut z samego rana) i w nocy (15 - 45 minut), także nie jest to jakimś utrapieniem. Chciałem się po prostu dowiedzieć co dzieje się w tym czasie na serwerach CF bo jestem ciekawy ; ) Myślałem o próbie rozwiązania problemu zmieniając ustawienia CF, ale zrezygnowałem z tego : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zoel 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2013 Dlaczego nie spytasz supportu Cloudflare? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karamy24 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2013 Bo nie jest mi to do szczęścia niezbędne, a akurat byłem na forum i pomyślałem, że może ktoś na forum wie ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2013 Proxy z planu Business działają stabilnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karamy24 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2013 Jak tam wygląda sytuacja z funkcjonowaniem przez dłuższy okres czasu? Często jakieś wpadki są? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2013 Używane doraźnie na mocniejsze ataki DDOS, na dłuższą metę nie chciałbym tego używać. ps. brak limitu transferu nie znaczy, że będzie działać wydajnie przerzucając dużo statyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karamy24 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2013 Rozumiem, dzięki za informacje ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach