M@X 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2006 Witam. mam stronke na serwerze: strona.hosting.pl wykupiłem sobie domene strona2.pl W panelu administracyjnym ustawiłem sobie delegacje domeny na dany hosting (ns1.hosting.pl, ns2.hosting.pl) na moje oko to nie wystarczy bo sa to przecież standardowe dnsy dla tego mojego providera, więc na jakiej zasadzie moje domena wskarze akurat na moje konto u providera ? ps. nazwa konta u providera jest inna niż nazwa domeny ale to chyba nie jest problem ? Może ktos mi pomóc na jakiej zasadzie to działa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2006 Do tego służy virtualhost ;-) Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M@X 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2006 tzn ?? co to jest ? nie widze tege w panelu admin. można jaśniej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luke 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2006 Domena musi zostać dodana na serwerze, aby wskazywała na odpowiedni katalog. Nie wiem gdzie masz hosting ale jesli masz Panel, to pewnie jest możliwośc dodania domenki. W przeciwnym wypadku sugeruje kontakt z adminem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach