TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2013 (edytowany) Nazwa: MasterBoost engine + web statystykiAutor spolszczenia: DesireTematyka: Reklama, promowanie serwerówScreen/Live Demo:W tym temacie zamieszczam dla Was pliki MasterBoosta dzięki któremu postawicie swój własny MasterServer dla gier na silniku HL1 lub HL2.MasterServer obsługuje zapis do pliku (logi oraz lista serwerów) oraz do mysql (Tryb normal SQL lub Boost) dla zapisu dla skryptu boost i webstatów.Załączam także plik PDF z tutorialem jak to ustrojstwo zainstalować, wszystkie pliki zostały spolszczone przez moją osobę i stosownie poprawione.Przykładowy master który stoi na tych plikach które poprawiłem:http://playboard.eu/boosthttp://79.133.218.8/boost Download + nieoficjalny support skryptu (Mój) http://playboard.eu/threads/master-server-boost-webstats.141/#post-961 Oryginalny download (Wersja Rosyjska) http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?f=10&t=63010 Jest osoba która wystawia tego samego mastera za sporą sumę, więc odradzam kupować Edytowano Wrzesień 18, 2013 przez TheKrzysztofa (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Październik 5, 2013 Downloadu brak widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2013 Downloadu brak widze To prześledź temat uważnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murcz 2 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2013 Tsa.. Zarejestruj się aby pobrać. Przepraszam tylko zalogowani mogą zobaczyć tą treść! Niezłe nabijanie użytkowników, którzy są aktywni tylko raz. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniuś1988 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2013 Szukam osoby która to zainstaluje i ustawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klejdo 1 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2013 Tak samo poszukuje osoby która mi to zainstaluje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2013 Zapraszam na PW z budżetem. Jeśli paczka działa to bez problemu uruchomię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2013 (edytowany) Tsa.. Zarejestruj się aby pobrać. Niezłe nabijanie użytkowników, którzy są aktywni tylko raz. Było spolszczyć oraz poprawić skrypt i byś dał do DL Szukam osoby która to zainstaluje i ustawi Tak samo poszukuje osoby która mi to zainstaluje. GG: 32223517 Zainstaluje od ręki na Twoim VPS Edytowano Listopad 2, 2013 przez TheKrzysztofa (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klejdo 1 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2013 Napisałem do ciebie na gg, lecz już 2 dzień zero odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniuś1988 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2013 Napisałem do ciebie na gg, lecz już 2 dzień zero odpowiedzi. Ja również napisałem i też cisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prizmo 2 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2013 Zapraszam do kontaktu chetnie wam to zainstaluje. Na PW mozecie złożyc "oferty" PS: mam nadzieje ze nie łamie żadnego regulaminu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2013 Przecież jest instrukcja do tego w linku Jeszcze płacić mają za instalacje jak to jest dosłownie 5 minut roboty razem z instrukcją. W tamtym tygodniu instalowałem w dosłownie 5 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2013 Przecież jest instrukcja do tego w linku Jeszcze płacić mają za instalacje jak to jest dosłownie 5 minut roboty razem z instrukcją. W tamtym tygodniu instalowałem w dosłownie 5 minut. Niektórzy nie wiedzą co to jest SSH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klejdo 1 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2013 Szukam kogoś kto mi to zainstaluje od strony vps. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2013 Budżet? Napisz do Krzyśka to może za darmo ci to zainstaluje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2013 Szukam kogoś kto mi to zainstaluje od strony vps. Zapraszam na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolorek1 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2015 Ma ktoś aktywny link do dl? Bo strona nie działa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2015 Tutaj mam jakąś paczkę: http://serwerstatus.pl/download/boost.zip Sprawdź bo w sumie tylko to znalazłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolorek1 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2015 Wyrzuca mi jakiś błąd.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach