Agnieszka 7 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2013 (edytowany) Witam W którym kraju nie obowiązuje jurysdykcja prawna dla polskiego prawa oraz UE? Proszę o propozycję!Mogą być kraje z ustrojem totalitarnym lub komunistycznym, byle by kładły tzw lagę na obowiązujące prawo w UE i PL Edytowano Wrzesień 18, 2013 przez Agnieszka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2013 Powiedz o co dokładnie "walczysz" z polskim prawem, że chcesz przenieść domenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2013 Pamiętaj, że zmiana rejestratora nie pomoże w pewnych przypadkach, a tylko zmiana ccTLD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2013 Zrobię tę przyjemność pewnym osobom i polecę ci tak zwany bratni naród czyli Federację Rosyjską. Nie wydają swoich obywateli i mają za przeproszeniem głęboko gdzieś unijne g. warte smęcenie. Jeżeli nie łamiesz ich prawa to nic ci nie zrobią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2013 Też Islandia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka 7 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2013 Wybieram federacje rosyjską. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2013 polecę ci tak zwany bratni naród czyli Federację Rosyjską ahahahahah, udało Ci się to + ten podpis 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2013 Czy ja napisałem cóś śmiesznego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Novi 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2013 Witam Możecie podrzucić jakieś linki do rejestratorów w Federacji. Próbowałem niedawno przenieść .pl do rejestratorów w usa i niestety dostałem tylko odmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2BE.PL 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2013 (edytowany) Przeniesienie polskiej domeny do innego kraju może nic nie dać. Głównym rejestrem wciąż jest NASK i może usunąć albo zablokować domenę, która np. służy do szerzenia złośliwego oprogramowania. Edytowano Grudzień 5, 2013 przez 2BE.PL (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawid55 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2013 I cały misterny plan z domeną padł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2013 A napisałem to już w 3 poście: Pamiętaj, że zmiana rejestratora nie pomoże w pewnych przypadkach, a tylko zmiana ccTLD. Masz kiepski content szukasz "egzotycznej domeny" i robisz 301 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Novi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2014 Panowie to do rzeczy. Zbankrutowała firma, domyślając się jak to będzie założyłem na jej domeny tzw opcje. Prezes firmy nie przesłużył ich, wyszłedł im termin dzierżawy i w normalnej procedurze przejąłem je. Po pół roku wszedł syndyk masy upadłościowej i wysprzedaje majątek itd ... i tu pytanie :Mam się bać o moje nowe domeny czy nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2014 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Novi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2014 Dzięki maniack. Byłem tak Jestem tak haha Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach