wesolak 7 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2013 (edytowany) Witam, posiadam domenę skymail.pl i od dawna noszę się z zamiarem utworzenia na niej serwisu z tymczasowymi emailami. Mam hosting, domenę, jednak problem sprawiają mi skrypty. Później dojdzie reklama i zajmowanie się serwisem więc potrzebuję wspólnika. Czy jest ktoś zainteresowany tworzeniem ze mną takiego projektu? Edytowano Wrzesień 17, 2013 przez wesolak (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2013 Na jakiej zasadzie oczekujesz współpracy? Jeśli nie chcesz publicznie, możesz podesłać informacje na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2013 Możesz też mi wysłać info na kontakt@serwerstatus.pl bo chętnie wspieram różnego rodzaju projekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2013 Dzięki za tak liczny odzew. Jak wrócę dziś do domu to wszystko opiszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2013 Skrypt http://www.gentlesource.com/temporary-email/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2013 (edytowany) Poszły maile i pw. Jeźeli ktoś nie dostał proszę dać znać. @up Dzięki, moźe się przyda jednak tego typu skryptów jest kilka i wybór będzie wspólny. Edytowano Wrzesień 18, 2013 przez wesolak (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach