veritas93 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2013 Witam, krótko i na temat, szukam serwera bądź hostingu pod 2 strony www. 1.) Strona klubu sportowego (przykład. chelsea.pl) 2.) Strony typu kwejk tylko że z filmikami Najlepiej aby serwer/hosting utrzymał te 2 strony nie tylko na początku ale również po rozwinięciu serwisów tak abym nie musiał przenosić na inną maszynę przy większej liczbie uu na serwisie (2). pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2013 Ile dysku i transferu potrzebujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
veritas93 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2013 Filmy chcesz umieszczac na serwerze, czy osadzac z innych serwisow, np. YouTube? Osadzać z innych serwisow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
veritas93 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2013 (edytowany) Ile dysku i transferu potrzebujesz?Dysk mały nie będę wrzucal większych rzeczy na serwer a co do transferu to tak jak pisalem ciężko mi powiedziec, ważne żeby starczy na poczatek i przy dobrze prosperującym serwisie nie musiał zmieniac. Edytowano Wrzesień 17, 2013 przez veritas93 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kix 28 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2013 Powodzenia przy współdzielonym. Jeszcze nie widziałem strony z "demotkami" czy innymi pierdołami która byłaby napisana w sposób nie zużywający zbyt wiele zasobów. Ponad połowa tych stron to jeden skrypt - taki z tabelami o nazwach "shity*", kupiony na allegro i tak badziewny, że włos na głowie się jeży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
veritas93 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2013 Powodzenia przy współdzielonym. Jeszcze nie widziałem strony z "demotkami" czy innymi pierdołami która byłaby napisana w sposób nie zużywający zbyt wiele zasobów. Ponad połowa tych stron to jeden skrypt - taki z tabelami o nazwach "shity*", kupiony na allegro i tak badziewny, że włos na głowie się jeży. Prosiłem o polecenie jakiegoś godnego uwagi serwera/hostingu a nie opinie na temat skryptów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2013 https://globalnetwork.pl/hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2013 A jaki budżet masz na ten serwer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GroupWork 3 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2014 Zapraszam serdecznie do zapoznania się tematem : http://www.multigadek.pl/Thread-sponsor-serwer-www-domeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2014 Zapraszam serdecznie do zapoznania się tematem : http://www.multigadek.pl/Thread-sponsor-serwer-www-domeny (Poza tym, przydałaby się wam optymalizacja tego forum, bo chodzi jakby chciało a nie mogło) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach